Home / Actual / Planurile primarului Popa Virgil de vânzare a unor terenuri de 4000 de mp s-au blocat în Consiliul Local: PSD și UDMR doreau să vândă tot, PNL-iștii nu au participat la vot DELOC.

Planurile primarului Popa Virgil de vânzare a unor terenuri de 4000 de mp s-au blocat în Consiliul Local: PSD și UDMR doreau să vândă tot, PNL-iștii nu au participat la vot DELOC.

 • Hei-rup cu iz electoral la Săcele, acolo unde administrația dorea să vândă terenuri de 4000 de mp!!!
 • Infernala mașinărie de vot s-a gripat în Consiliul Local acolo unde PSD și UDMR doreau să vândă tot, dar PNL-iștii au stat uniți și nu au participat la vot DELOC.

Ședința tensionată în Consiliul Local Săcele, una în cadrul căreia, majoritatea punctelor de pe ordinea de zi erau legate de vânzarea (înstrăinarea) unor suprafețe de teren în patrimoniul localității, conform listei de mai jos:

 1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de evaluare și aprobarea vânzării prin licitație, a imobilului înscris în CF nr. 120728 Săcele, nr. cad. 120728, în suprafață de 1158 mp, proprietatea Municipiului Săcele – domeniul privat – iniţiator PRIMAR Ing. POPA VIRGIL.
  27.Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de evaluare nr. și aprobarea vânzării prin licitație, a imobilului înscris în CF nr. 120742 Săcele, nr. cad. 120742, în suprafață de 850 mp, proprietatea Municipiului Săcele – domeniul privat – iniţiator PRIMAR Ing. POPA VIRGIL.
  28.Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de evaluare și aprobarea vânzării prin licitație, a imobilului înscris în CF nr. 120761 Săcele, nr. cad. 120761, în suprafață de 235 mp, proprietatea Municipiului Săcele – domeniul privat – iniţiator PRIMAR Ing. POPA VIRGIL.
  29.Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de evaluare și aprobarea vânzării prin licitație, a imobilului înscris în CF nr. 107084 Săcele, nr. cad. 107084, în suprafață de 130 mp, proprietatea Municipiului Săcele – domeniul privat – iniţiator PRIMAR Ing. POPA VIRGIL..
  30.Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de evaluare și aprobarea vânzării prin licitație, a imobilului înscris în C.F. nr. 113900 Săcele, nr. cad. 113900, în suprafață de 1510 mp, proprietatea Municipiului Săcele – domeniul privat – iniţiator PRIMAR Ing. POPA VIRGIL.
  31.Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de evaluare și aprobarea vânzării prin licitație, a imobilului înscris în CF nr. 113917 Săcele, nr. cad. 113917, în suprafață de 199 mp, proprietatea Municipiului Săcele – domeniul privat – iniţiator PRIMAR Ing. POPA VIRGIL

Astfel, primarul Popa Virgil își propunea ca suprafețe însemnate din Precizia, zona Câmpului, ANL Bunloc să fie vândute, nefiind considerate de interes și valoare pentru administrația de la Săcele, iar cele 6 inițiative de vânzare a unor terenuri ce însumează peste 4000 mp, au împărțit opiniile din Consiliul Local.

PSD și UDMR au votat pentru toate vânzările de terenuri, consilierii liberali au anunțat că NU participa la vot

Așa cum era de așteptat, consilierii locali aflați la putere, i-am numit aici pe cei ai PSD (7) și cei ai UDMR (3) au votat cu entuziasm subțierea patrimonială a municipiului Săcele. Totul pentru îngroșarea sumelor ce urmau a fi cheltuite (cel mai probabil) de către infernala mașinărie de tocat fonduri publice de la Săcele.

Consilierii PNL nu au dorit să participe la vot și s-au retras la aceste puncte.

La final, cele 10 voturi pentru vanzare NU au fost suficiente și astfel patrimoniul orașului a ramas intact, deși presiuni și dezinformări au existat și vor mai exista pe subiect.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia