Home / Actual / Job-uri oferite de Primăria Municipiului Săcele

Job-uri oferite de Primăria Municipiului Săcele

sigla 1Primăria Municipiului Săcele, cu sediul în Săcele, Judeţul Braşov, Str. P-ţa Libertăţii, nr. 17 organizează concurs pentru ocuparea a 2 functii publice de executie vacante de Inspector, clasa I, grad profesional superior din cadrul  Biroului Investiții, Implementare, Derulare Proiecte cu Fonduri Internaționale din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Săcele.

  1. Condiții generale de participare: candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art.54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul Funcționarilor Publici, republicată, cu modificările și completările ulterioare,

      2. Condiții specifice:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul construcțiilor industriale și civile sau inginerești
  • vechime în specialitatea studiilor – 9 ani;
  • cunoștințe operare pe calculator, nivel mediu;

 Concursul  constă în urmatoarele etape :

  • Selecția dosarelor;
  • proba scrisă se va sustine in data de 26.02.2016 ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Săcele;
  • interviul se va susține în data de 29.02.2016 ora 14:00 la sediul Primăriei Municipiului Săcele;

Dosarele de înscriere se pot depune în termen de 20 zile de la publicarea anunțului,  la secretariatul comisiei de concurs din cadrul Primăriei Municipiului Săcele.  Relaţii suplimentare cu privire la conţinutul dosarelor şi bibliografia stabilită pentru concurs se pot obţine de la Compartimentul Resurse Umane.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply