Home / Actual / Job de inspector la Serviciul Impozite si Taxe Locale

Job de inspector la Serviciul Impozite si Taxe Locale

Primăria Municipiului Săcele cu sediul în Săcele, judeţul Braşov, str. Piaţa Libertăţii nr.17, organizează concurs, pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie temporar vacantă de inspector, clasa I, grad profesional principal la Serviciul Impozite si Taxe Locale  din cadrul Direcţiei Economice.

INSPECTOR, clasă I, grad profesional principal

a) Condiţii generale de participare : candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art.54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul Funcţionarilor Publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

b)  Condiţii specifice:

 • studii universitare de licenţa absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată economice, juridice,administraţie publică absolvite cu diplomă de licenţă;
 • vechime în specialitatea studiilor –  5 ani;
 • cunoştinţe operare pe calculator, nivel mediu;

Concursul  constă în urmatoarele etape :

 • selecţia dosarelor;
 • proba scrisă se va susţine în data de 06.04.2015 ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Săcele;
 • interviul se va susţine în data de 08.04.2015 ora 14:00 la sediul Primăriei Municipiului Săcele;

Dosarele  de înscriere se  pot depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului,  la secretariatul comisiei de concurs din cadrul Primăriei Municipiului Săcele.

sursa: Primaria Municipiului Sacele

Citeşte şi când se va stinge lumina în Săcele şi de ce!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

 1. Doresc colaborare cu persoane interesate in dezvoltarea unui proiect de educatie financiara si venit suplimentar.Esti persevernt, rabdator si motivat sa lucrezi pe termen lung in atingerea unui obiectiv?Ofer training si coaching gratuit prin email.Promovare de brand cu perspective de evolutie finaciara nelimitata pe o perioada predefinita de 12 luni .
  Cerinte:
  – cunostinte minime PC
  – conexiune internet
  Informatii pe mail:[email protected]

Leave a Reply