Home / Actual / Istvan Ski & Snowboard, o școală a sporturilor de iarnă pentru copii și adulți

Istvan Ski & Snowboard, o școală a sporturilor de iarnă pentru copii și adulți

Pentru că iubim sportul și natura

Istvan Ski & Snowboard este un concept realizat din 2015. Lucrând ca instructor de schi și snowboard deja din 2008 atât în țară cât și în străinătate, dar pentru o altă companie, am decis că trebuie să fac ceva pe cont propriu, sau cel puțin cu o echipa care are același scop ca și mine.

Această echipă s-a format anul trecut sub denumirea Elevation Sport Camps. (Școala de schi și snowboard  ESC) Pe timp de iarnă oferim cursuri de schi și snowboard, iar vara organizăm tabere outdoor (drumeții montane, mountain bike, călărie etc)

Sezonul trecut a fost unul fenomenal pentru noi, cât și pentru clienții noștri. Anul acesta vrem să vedem aceea bucurie cauzată de prima coborâre pe pârtia de schi la cât mai multe persoane. Ei pot fi copilași de 3 anișori sau chiar bunicuțe de 60 de ani.

Niciodată nu e prea târziu.

Cursurile încep de la deschiderea pârtiilor de schi din Poiana Brașov și țin până la sfârșitul sezonului care poate fi chiar începutul lunii aprilie.

Cursurile se pot ține în trei limbi, acestea fiind română, maghiară și engleză. Costurile pot varia în funcție de tipul de curs ales.

Astfel, o oră de schi/snowboard cu propriul tău instructor costă 100 de lei. Dacă vreți un instructor la două persoane, costul este de 150 de lei și așa mai departe. Cu cât sunt mai multe persoane într-un grup, cu atât mai puțin va fi și costul pe persoană, dar trebuie să ia în considerare și faptul că ce ar învăța într-o oră individuală, este egal cu ceea ce învață în minim trei ore de grup.

Anul acesta organizăm cursuri pentru copii, atât în vacanță, cât și în timpul școlii. Grupurile noastre de copii sunt formate din minim 5 copilași, si maxim 8 și sunt de trei ore pe zi, timp de 4 zile consecutive sau o zi pe săptămână timp de patru săptămâni.

Costul unui pachet de 12 ore este de 480 de lei, iar tariful include instructajul, transportul pe cablu și transportul copiilor din Săcele și Brașov. Copiii trebuie să aibă echipament propriu sau să închirieze unul pe perioada cursului.

Sporturile de iarnă după părerea mea sunt cele mai frumoase. Nimic nu se compară cu coborârea pe o pârtie cu o viteză cuprinsă între 20-60 de km/h ocolind obstacolele în control deplin și să ai în același timp posibilitatea de a admira acele peisaje fenomenale de iarnă pe care ni le oferă pădurea și munții ce înconjoară stațiunea montană.

Sper să ne vedem pe pârtie cât mai curând.

Gocza Istvan – instructor de schi și snowboard Săcele

Contact: 0751066819

               Fb: @IstvanSki

                       @elevationsportcamps

Persoanele interesate pot completa formularul accesand acest LINK

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply