Home / Actual / Invitatie la teatru la Sacele

Invitatie la teatru la Sacele

După cum aţi observat deja citind articolele noastre și urmărindu-ne pe facebook, noi cei de la săceleanul.ro susţinem dezvoltarea Săcelelui pe trei axe pe care noi le considerăm foarte importante pentru o comunitate activă, puternică, unită, sănătoasă si armonioasă: sport-cultură-voluntariat!

Dacă până acum susţinerea noastră a fost mai mult mediatică, încercând să promovăm şi să popularizăm evenimentele care se încadrează în aceste categorii, de data aceasta ne-am hotărât să ne implicăm activ în totalitate şi să fim noi organizatori şi promotori. În consecinţă vă invităm, sperăm noi, la prima din multele seri de teatru si evenimente culturale pe care dorim să le organizăm la Săcele. Este un prim pas pe care îl facem în încercarea de a mai şterge din imaginea de oraş mic, trist, gri, în care nu se întâmplă mai nimic, dobândită de Săcele în ultimii ani.

Săceleanul.ro în colaborare cu revista Update Săcelean organizează prima seara de teatru din 2014 pe data de 22 februarie în „Sala de festivităţi” a Liceului Tehnologic „Victor Jinga” din Precizia. Am invitat la Săcele trupa ArtKoma din Bucureşti pentru a pune în scenă piesa „CRIZE, a se citi LOVE”. Din distribuție fac parte: Vlad Alecu, Cristian Aionesa, Ana Badilas, Mădălin Gavril, Oana Haralambie, Soare, Alina Turcitu; îndrumător artistic Ninel Petrache; producător: Doroftei Art.

afis teatru„O căsnicie excelentă nu este aceea în care un „cuplu perfect” este împreună, ci una în care un cuplu imperfect învaţă să se bucure de deosebirile dintre ei.”(Dave Meurer)
Viaţa de cuplu nu înseamnă doar fericire deplina. Ştim cu toţii că este compusă din bucurii, tristeţi, înverşunare, durere şi suferinţă. Viaţa în cer poate înseamna înălţare sau coborâre. Importantă este încrederea pe care i-o acordam celui de lânga noi. Nu trebuie căutat ajutor în exterior, ci în noi înşine.

„CRIZE, a se citi LOVE” îi prezintă pe El şi Ea. Actorii acestei inedite poveşti aduc în faţa spectatorilor faţete ale situaţiilor ce se nasc în interiorul unui cuplu. Nu sunt personaje clasice cu structură introductivă şi finală, ci iubirea sub toate formele sale existenţiale cu: frustrări, speranţe, tandrețuri şi inocenţe. De fapt, nu se desfăşoară o piesă de teatru obişnuită în care apar două personaje, oglindind o poveste cap-coada, ci vor fi puse în scenă într-o manieră exemplară mai multe E-uri masculine şi feminine.

Vă aşteptăm deci, dragi săceleni, să savuraţi o comedie romantică alături de noi, la primul eveniment marca săceleanul.ro.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

3 comments

  1. Asteptam de mult o asa initiativa,biletele de unde se pot cumpara?

  2. Foarte buna initiativa, am fost si la spectacolulu Misss Daisy si soferul ei, superb, de unde pot obtine bilete?

  3. Invitaţii se pot cumpăra de la sediul Copy Shop (Cernatu, Piaţa Libertăţii nr. 34 – deasupra sucursalei BCR). Va aşteptăm!

Leave a Reply