Home / Actual / Invitație la Orientare în labirint în Poiana Angelescu, sâmbătă, 2 octombrie, între orele 10.30 – 15.30

Invitație la Orientare în labirint în Poiana Angelescu, sâmbătă, 2 octombrie, între orele 10.30 – 15.30

Sâmbătă, 2 octombrie, în Poiana Angelescu din Săcele, va fi sărbătorită  World Maze Race – Ziua Mondială a Orientării în labirint (Maze Race).

Aici va fi amenjat un labirint de Orientare, la care sunt invitați să participe orice persoană, indiferent de vârstă.

Concursul de Maze Orienteering face parte din World Maze Race, competiție care se desfășoară în același timp în întreaga lume, în 93 de locații din 34 de țări.

Labirintul și traseele sunt identice în toate țările, iar rezultatele vor apărea într-un clasament unic pentru toate țările.

Concursul este organizat de Clubul Sportiv Babarunca, sub egida Federației Române de Orientare. Evenimentul face parte din Ziua Mondială a Orientării/ World Orienteering Day, Săcele fiind singurul oraș din țară care a participat la toate edițiile.

Detalii despre competiție de la nivel mondial https://www.worldmazerace.online/  

În același timp, în aceeași locație are loc și Campionatul Național de MTB-Orienteering, proba de Ultra Lungă Distanță, startul și sosirea având loc tot în Poiana Angelescu, iar traseele în zona Highiș – Piatra Netedă, duminică urmând să aibă loc și proba de Sprint, în zona Turcheș-Baciu din Săcele.

Minciuna din cartierul Ștefan cel Mare: Vă mai aduceți aminte de spațiul dedicat familiei și copiilor? Noi da!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia