Home / Actual / Primăria Săcele vine cu precizări suplimentare despre lemnul de foc. Pe site-ul Regiei Locale a Pădurilor scrie altceva!
foto cu caracter informativ

Primăria Săcele vine cu precizări suplimentare despre lemnul de foc. Pe site-ul Regiei Locale a Pădurilor scrie altceva!

Stimati saceleni, pentru o buna informare a dumneavoastra vom posta si pozitia administratiei locale legata de situatia lemnelor de foc pentru populatie.

Informatia initial oferita cititorilor nostri a fost luata de pe site-ul Regiei Locale a Padurilor Sacele acolo unde tabelul este FALS, a se citi neactualizat! (foto jos)

In numele transparentei, solicitam o remediere a acestui aspect.

Nu este vina unei publicatii locale online, atunci cand foloseste documente oficiale false sau incomplete de pe site-uri oficiale in sustinerea unor materiale de presa!

Domnilor, aveți vreun motiv să nu fiți transparenți? Noi credem că în această situație nu este cazul

În urma unor informații false apărute în publicația online Saceleanul.ro privind situația livrărilor de lemn de foc către populație, facem următoarele precizări :

Până la data de 1 octombrie, Primăria Municipiului Săcele prin Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele a onorat toate cele 465 de cereri eligibile din totalul de 518 cereri depuse pentru anul 2021, nicidecum 48 cereri așa cum menționează publicația mai sus amintită. Pe lângă cererile depuse de populație, s-au onorat și livrările către Compartimentul Educație Timpurie, unitățile de cult,  veteranii de război,  pensionarii silvici,  personalul salariat al RPLP Săcele conform condițiilor  legii personalului salariat al RPLP Săcele, cât și către persoanele nevoiașe.

Până la această oră, s-au livrat 5212 mst de lemn de foc, nicidecum 475 mst cum susține Saceleanul.ro.

Începând cu săptămâna viitoare, Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele va începe să onoreze și cererile restante din anul 2020. La depozitul din fostul CAP Satulung este în stoc o cantitate de 633 mst.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia