Home / Actual / Intervenție în Bolnoc a salvamontiștilor săceleni după ce o persoană a suferit un accident în drumeție

Intervenție în Bolnoc a salvamontiștilor săceleni după ce o persoană a suferit un accident în drumeție

Intervenție rapidă sâmbătă – 23 ianuarie – a reprezentantilor Salvamont Săcele, după ce o persoană aflată în drumeție pe Bunloc, în zona Intermediar, a suferit o fractură la picior.

Acesteia i-a fost acordat primul ajutor la fața locului. Ulterior, cu piciorul imobilizat, persoana a fost coborâtă la baza muntelui și a fost predată Serviciului de Ambulanță, care a transportat-o la spital.

În cele 2 zile ale finalului de săptămână, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a avut 28 de intervenții.

Doar în ziua de duminică, Salvamontul fost solicitat să intervină în 16 cazuri de persoane, care s-au accidentat în timp ce practicau sporturile de iarnă pe pârtiile din Poiana Brașov și Masivul Postavaru.

Acestora li s-a acordat primul ajutor și au fost coborate in siguranta la baza muntelui, urmand ca 6 sa fie predate echipajelor Ambulantei sau SMURD venite in sprijin, care le-au transportat catre unitatile spitalicesti, pentru investigatii suplimentare.

sursa foto si text Facebook Salvamont Sacele

Virgil Popa vrea să bage în datorii orașul cu 40.000.000 lei. Aceasta este valoarea împrumutului pe care vrea să îl ia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia