Home / Actual / Indemnizaţie de 9374 lei brut pe lună pentru administratorul de la Servicii Săcelene.

Indemnizaţie de 9374 lei brut pe lună pentru administratorul de la Servicii Săcelene.

Administratia săceleană au luat act de situaţia realizării obiectivelor şi a criteriilor de performanţă pe anul 2017 ale directorului SC Servicii Săcelene SRL şi i-au oferit acestuia o bonificaţie salarială substanţială.

Astfel, Viorel Mormoloc va primi o indemnizaţie brută de 9.374 lei pentru performanţele din ultimul an. 

Vă reamintim că prin contractul de administrare încheiat la data de 1 februarie 2017 se stabilise o indemnizaţie brută lunară a administratorului în cuantum de 6.414 lei, astfel încât nouă indemnizaţie este mai mare cu 46%.

Nu toţi consilierii au fost de acord cu această mărire a salariului directorului de la Servicii Săcelene. Din 18 voturi, 5 s-au abţinut, iar un consilier a votat împotrivă.

Una dintre vocile critice a fost cea a consilierului local Mihaela Iordache (Alianţa Împreună pentru Săcele – PER) cea care consideră că există îmbunătăţiri, dar acestea nu justifică o asemenea mărire salarială pentru administratorul Viorel Mormoloc.

O altă analiză a făcut şi consilierul Ciprian Sterpu (PNL) cel care consideră că profitul realizat pe 2017 este insignifiant în condiţiile măririi subvenţiilor de la buget cu peste 50% în 2017, faţă de 2016. Mai simplu spus, primăria injectează mai mult capital în Servicii Săcelene, iar societatea anunţă la final de bilanţ că este profitabilă.

Primarul Virgil Popa, cel care a făcut propunerea asupra valorii noii indemnizaţii a d-lui Mormoloc, a afirmat că i se pare corect ca suma să fie la nivelul celei pe care o primeşte administratorul public din Municipiul Săcele. 

De asemenea, primarul Municipiului Săcele consideră că “performanţele manageriale sunt foarte bune la Servicii Săcelene mai ales că preluarea conducerii s-a făcut în februarie 2017, domnul Mormoloc neavând decât 9 luni întregi de mandat anul trecut”.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply