Home / Actual / Incertitudinea din PNL Săcele se păstrează: Candidat nedecis!

Incertitudinea din PNL Săcele se păstrează: Candidat nedecis!

Siglă_nouă_PNLSituaţia legată de candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Săcele rămâne incertă. Reuniţi în şedinţă de conducere locală, liberalii săceleni au avut ocazia să-i cunoască mai bine pe şase dintre cei şapte candidaţi rămaşi în cursă. Aceştia şi-au prezentat programul politic, dar au şi vorbit despre ei şi despre argumentele pe care le au pentru a câştiga această cursă internă.

În faţa unui birou de conducere de peste 20 de persoane, căruia i s-a alăturat o delegaţie de la nivel judeţean, candidaţii s-au prezentat în ordinea: George Paraipan, Cristian Popa, Daniel Onacă, Lucian Pascu, Bogdan Motoc şi Ciprian Sterpu. A absentat Carol Rugacs, al şaptelea candidat înscris în cursa internă a PNL Săcele.

Majoritatea celor ce au vorbit au amintit de problemele serioase cu care se confruntă oraşul Săcele: problema transportului, a infrastructurii (străzile) sau a spitalului, însă unii au atins şi alte aspecte.
George Paraipan a vorbit despre situaţia suprapopulării şcolii din Gârcini, iar Bogdan Motoc despre necesitatea unei munci asidue în slujba săcelenilor.

Cristian Popa a menţionat intenţia de a schimba şi eficientiza administraţia locală, ce trebuie să fie în slujba cetăţeanului, iar Daniel Onacă a vorbit despre ordine şi siguranţă, ordine pe stradă şi în administraţie, siguranţă pentru toţi locuitorii din Săcele.

Lucian Pascu a atins necesitatea întineririi administraţiei publice şi despre aducerea în prim plan a unor chipuri noi şi a unor idei noi, în timp ce Ciprian Sterpu a vorbit despre regăsirea mândriei de a fi săcelean, ce nu poate fi realizată decât prin schimbarea fundamentală a acestui oraş, schimbare în bine ce trebuie atinsă în următorul mandat, altfel Săcelele riscând să rămână definitiv în urma altor localităţi din judeţul Braşov.

Deşi prezentările au fost apreciate de cei prezenţi, acestea nu schimbă cu nimic situaţia confuză din jurul alegerii candidatului PNL pentru Primăria Săcele. Decisiv pentru acestă alegere va fi un sondaj de opinie ce urmează a fi realizat în Săcele în perioada următoare.

Vom reveni!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply