Home / Actual / Începe execuția lucrărilor de canalizare în zona Cernatu.

Începe execuția lucrărilor de canalizare în zona Cernatu.

Lucrările vor dura minim 12 luni si vin cu restricții de circulație pentru locuitorii din zona.

La sfârșitul săptămânii trecute a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare menajeră în cartierul Cernatu.

Cele 9 străzi care vor beneficia de aceste investiții sunt: Valea Cernatului, Bisericii Române, Mihai Eminescu, Oltului, Luceafărului, Zorilor, Nicolae Nicoleanu, Căprioarei și George Coșbuc.

Valoarea acestei investiții este de 8.413.576 lei, iar suma va fi asigurată prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

În perioada următoare, urmează să semnăm contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare rețea apă pentru aceeași zonă.

După ce vor fi realizate aceste lucrări, se va trece la ultima etapă, aceea de modernizare infrastructură stradală (realizare trotuare și asfaltare carosabil)

(VIDEO) Replică fermă la adresa primarului PSD Popa Virgil: ”Îi minte pe săceleni și nu își ține promisiunile” – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia