Home / Actual / Încă un autobuz în pană! În loc de o demisie de onoare, primarul și directorul de la Servicii Săcelene se ascund de săceleni

Încă un autobuz în pană! În loc de o demisie de onoare, primarul și directorul de la Servicii Săcelene se ascund de săceleni

Transportul local a ajuns o rușine la Săcele, municipiul unde aproape in fiecare zi un autobuz rămâne in pana pe traseu, iar calatorii sunt abandonați prin stații.

Asta daca au noroc si nu cumva sunt lăsați pe traseu!

Ultimul astfel de moment rușinos s-a petrecut chiar ieri – 6 iunie, când în stația din Baciu, pe sensul Brasov – Garaj, se afla in pana tehnica unul dintre celebrele autobuze de Săcele. (foto sus)

Primarul Popa Virgil nu a ieșit niciodată sa le ceara scuze săcelenilor.

Este sub demnitatea lui Popa Virgil, primarul agresiv si arogant, sa le ceara scuze locuitorilor municipiului pe care il administrează de 7 ani.

Toate speranțele acestuia stau în venirea la Săcele a transportului oferit de RAT Brașov, deși ani la rândul pesediștii conduși de Popa nu au dorit o astfel de varianta administrativă.

Mărturie stau numeroasele luări de poziție în ședințele Consiliului Local din perioada 2016-2020, cand pesediștii acuzau drept ”trădare locala” orice discuție despre modernizarea transportului prin sosirea RAT.

Acum Popa Virgil nu mai are soluție!

După ce și-a plantat un acolit din PSD la fosta regie de transport, după ce a falimentat financiar, moral și calitativ transportul in comun, la 7 ani de cand a fost ales, primarul Popa spera ca soluția sa fie … ce ironie!!… tot RAT Brasov.

Însă până vine RAT-ul la Săcele, călătorii experimentează tot felul de situații care mai de care mai jenante. 

În tot acest timp, Popa Virgil tace, se ascunde și nu vrea să dea ochii cu cei ce folosesc zilnic această rușine administrativă numită pompos ”Transport în comun”.

Probabil că va da totuși ochii cu săcelenii în 2024, când Popa Virgil mai vrea un mandat ca să iasă la pensie din fotoliul de primar. 

Oare săcelenii batjocoriți acum ce vor spune atunci?

acest material este o opinie politica

Mărturiile săcelenilor despre dezastrul din transportul în comun să înmulțesc. Primarul Popa Virgil tace și sfidează o comunitate întreagă! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia