Home / Actual / În atenția asociațiilor sportive din Săcele: S-a lansat ghidul pentru Programul Promovarea Sportului de Performanță și Programul Sportul pentru Toți.

În atenția asociațiilor sportive din Săcele: S-a lansat ghidul pentru Programul Promovarea Sportului de Performanță și Programul Sportul pentru Toți.

Consiliul Județean Brașov a lansat marți, 23 martie, în dezbatere publică programele judeţene pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor sportive pe anul 2021, cu cele două secţiuni: Programul Promovarea Sportului de Performanță și Programul Sportul pentru Toți.

Ghidurile de finanțare ale celor două programe de finanțare și anexele aferente acestora rămân în dezbatere publică 30 de zile lucrătoare, după care vor fi actualizate și completate cu eventualele sugestii și propuneri venite din partea persoanelor interesate.

Ulterior procedurii de dezbatere publică, programele de finanțare vor fi aprobate în plenul forului deliberativ județean.

Programele judeţene pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor sportive au fost elaborate de specialiștii Direcției Management Proiecte din cadrul Consiliului Județean Brașov, având la baza Legea 350/2005 și legislațiile specifice fiecărui domeniu.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Ghidului Solicitantului pentru Programul Județean pentru finanțarea nerambursabilă din bugetul propriu al județului Brașov a proiectelor sportive pe anul 2021 – Programul Promovarea Sportului de Performanță poate fi consultat aici:
https://site.judbrasov.ro/…/1616491838_Ghid%20sportul…

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Ghidului Solicitantului pentru Programul Județean pentru finanțarea nerambursabilă din bugetul propriu al județului Brașov a proiectelor sportive pe anul 2021 – Programul Sportul pentru Toți poate fi consultat aici:
https://site.judbrasov.ro/…/1616491942_Ghid%20sportul…

De asemenea, documentele pot fi consultate la sediul Consiliului Judeţean Braşov din Municipiul Braşov, B-dul. Eroilor nr. 5, sau pot fi obţinute în copie, pe bază de cerere depusă la Compartimentul Informare, Relaţii cu Publicul şi Secretariat ATOP, B-dul. Eroilor nr. 5, camera 10.

În conformitate cu prevederile art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, republicată, până la data de 2 aprilie 2021 se pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative de mai sus
– pe adresa: [email protected];
– prin poştă, pe adresa: Consiliul Judeţean Braşov, B-dul. Eroilor nr. 5;
– depuse la Registratura Consiliului Judeţean Braşov din Braşov, B-dul. Eroilor nr. 5, camera. 10.
Materialele transmise vor purta menţiunea: „Recomandare la proiect de act normativ”.

În plină pandemie COVID-19, Primăria Săcele îi înghesuie pe săceleni spre ”biroul de relații cu publicul” de la CIBIN SRL

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia