Home / Actual / Eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, pe strada Câmpului. Unul din șoferi consumase alcool

Eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, pe strada Câmpului. Unul din șoferi consumase alcool

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 26 martie 2021, în jurul orei 16.00, pe strada Câmpului din municipiul Săcele, județul Brașov, a avut loc un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, în care au fost implicate două autovehicule.

Procedându-se la testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul unuia dintre cei doi conducători auto rezultatul a fost 1,12 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Măsuri de restricționare și la Săcele unde incidența este de aproape de 5 la mie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia