Home / Administratie / Gunoaiele din Sacele raman în grija CIBIN SA

Gunoaiele din Sacele raman în grija CIBIN SA

CIBIN SA este câștigătoarea licitației organizate de Primăria Săcele în vederea atribuirii contractului pentru colectarea și transportul gunoiului menajer, dar și pentru salubrizarea domeniului public din Săcele. La licitație au participat doua firme, una dintre ele fiind descalificată, astfel încât CIBIN SA a fost singura ce a îndeplinit caietul de sarcini, câștigând contractul.

Operatorul de salubritate CIBIN SA deținut de controversatul om de afaceri Liviu Baciu, va trebui să asigure necesarul de pubele contra cost pentru toți locuitorii din Săcele de la case, 5000 de pubele pentru 10.000 de locuitori și alte 150 de containere de mari dimensiuni pentru cei 7000 de locuitori de la bloc. Valoarea estimată a contractului este de 584.953 lei și se va întinde pe durata a 8 luni, conform caietului de sarcini ce a stat la baza acestei licitații.

Conform precizărilor Primăriei Săcele, cantitatea lunară de deșeuri menajere ce se colectează de pe străzile din Săcele este de 150 metri cubi, un săcelean producând în medie 0,95 kg deșeuri menajere pe zi.

Sursa: Bună Ziua Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply