Home / Administratie / Greva a angajatilor din administratia locala

Greva a angajatilor din administratia locala

Angajaţii din administraţia locală se afla astăzi, vineri – 4 aprilie – în grevă !!

Această formă de protest aleasă este încă un semnal de alarmă faţă de situaţia incredibilă în care se află cei mai multi din angajaţii administraţiei săcelene. Vă prezentam acum ceva timp, o ştire conform căreia cei mai mulţi dintre ei sunt nevoiţi să returneze un spor de încadrare încasat, considerat ilegal prin decizie judecătorească. Iată parţial ştirea iniţiala mai jos:

“Este vorba de un spor la salariu pe care Curtea de Conturi l-a contestat în instanţă. În urma acestui atac Curtea de Conturi a câştigat procesul, decizia fiind una foarte dură pentru angajaţii Primăriei Săcele. Aceştia trebuie să returneze acest spor, inclusiv retroactiv pentru perioada încasată.  Astfel, salariile şi aşa mici ale celor din administraţia locală vor fi trunchiate, unii angajaţi urmând să primească drept remuneraţie sume de sub 500 de lei pe lună, existând şi posibilitatea aberantă ca unele persoane să trebuiască să aducă bani de acasă pentru a înapoia sporul încasat ilegal, conform deciziei judecătoreşti.” 

Deocamdată nu se ştie cât va dura această grevă, angajaţii intenţionând să protesteze întreaga zi de vineri !

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply