Home / Actual / Grădința Nr. 5 din Săcele și-a suspendat activitatea fizică de astăzi! Aici au fost înregistrate 6 cazuri de COVID-19

Grădința Nr. 5 din Săcele și-a suspendat activitatea fizică de astăzi! Aici au fost înregistrate 6 cazuri de COVID-19

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat ieri Hotărârea nr. 78/2021, privind aprobarea suspendării activității didactice în Grădinița cu program prelungit nr. 5 din municipiul Săcele.

La această grădiniță s-au înregistrat trei cazuri de COVID-19 la copii, un caz la o educatoare și două cazuri la îngrijitoare.

Activitatile fizice sunt supendate atat la sediul din corpul A, de pe strada Viitorului nr.4, cat si în corpul B, de pe str. Petofi Sandor nr. 87.

Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Grădinița cu program prelungit nr. 5 din municipiul Săcele se va dispune tot prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov.

Dar asta se va face doar la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov.

Procesul de învățământ poate continua în sistem online.

Primăria Săcele încă nu a făcut public niciun impact bugetar al majorărilor de taxe și impozite locale

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia