Home / Actual / Grădinița cu program prelungit Nr. 5 Săcele pornește înscrierile pe 8 iunie

Grădinița cu program prelungit Nr. 5 Săcele pornește înscrierile pe 8 iunie

GRĂDINIŢĂ CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 5 SACELE anunță că înscrierile în învăţământul preşcolar pentru anul școlar 2020 – 2021 se vor derula începând cu data de 8 iunie 2020.

PROGRAM ÎNSCRIERI: Luni, Miercuri, Vineri 9-13; Marţi şi Joi 14-18

Paşi de urmat pentru realizarea înscrierii copilului la grădiniţă

1. Părinţii apelează/transmit telefonic la numerele: 0268274755 şi 0787617325, prin poştă electronică(mail) inscrierigradi5(n gmail.com Watsap 0787617325, începând cu 8 iunie 2020 următoarele informaţii: numele şi prenumele părintelui şi al copilului, adresa de reşedinţă, CNP al copilului, cetăţenia, nr. de telefon la care poate fi contactat.

2. Comisia de înscriere introduce datele furnizate în aplicaţia dedicată înscrierii copiilor

3. Părintele va fi contactat telefonic sau se va transmite electronic programarea pentru a depune la sediul grădiniţei documentele şi a valida prin semnătură înscrierea copilului iar părintele se va prezenta la data şi ora stabilita luându-şi toate măsurile de protecţie impuse de legislaţia în vigoare în contextul SARS COV 2 – COVID 19 pentru prevenirea infectării şi răspândirii infecţiei cu noul coronavirus.

LA ÎNSCRIEREA COPILULUI ÎN GRĂDINIŢĂ SUNT NECESARE URMĂTOARELE DOCUMENTE:

– COPIE CERTIFICAT DE NAŞTERE COPIL;

– COPIE C.I. PĂRINŢI;

– ADEVERINŢE DE ÎNCADRARE ÎN MUNCĂ ALE PĂRINŢILOR;

ADEVERINŢA MEDICALĂ SE VA PREZENTA NUMAI LA INTRAREA COPILULUI ÎN COLECTIVITATE(SEPTEMBRIE 2020) ŞI NU POATE FI MAI VECHE DE 30 DE ZILE

Conform GDPR toate informaţiile furnizate de către părinţi prin mijloacele de comunicare transmise sunt protejate şi utilizate de către instituţie numai in scopul înscrierii copilului la grădiniţă.

CAPACITATE INSTITUŢIE: 240 DE LOCURI

LOCURI LIBERE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2020 – 2021 :

1. GRUPA MARE

Coip A – 12 locuri Corp B – 4 locuri

2. GRUPA MIJLOCIE

Corp A – nu sunt Corp B – nu sunt

3. GRUPA MICĂ

Corp A – 40 locuri Coip B – 20 locuri

Locaţiile celor două corpuri de clădire: Coip A situat în Cartierul Electroprecizia, str. Viitorului, nr. 4 şi Corp B situat lângă Cartierul Ştefan cel Mare. str. Petofi Sandor. nr. 87

OCUPAREA LOCURILOR LIBERE SE VA FACE ÎN ORDINEA DESCRESCĂTOARE A VÂRSTEI ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE ÎN VEDEREA CUPRINDERII ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREŞCOLAR A COPIILOR CU VÂSTE ÎNTRE 3-6 ANI.

PRIORITATE AU COPIII CU VÂRSTA DE 5 ANI ÎMPLINIŢI, ÎN CONFORMITATE CU LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE CARE PREVEDE OBLIGATIVITATEA GRUPEI MARI ÎNCEPÂND CU ANUL ŞCOLAR 2020-2021.

conform comunicat Gradinita cu Program Prelungit Nr 5. Sacele

Primăria Săcele nu a respectat prevederile legale într-un contract ce poate ajunge la 22 de milioane de lei

Primarul Brașovului trimite săgeti către Săcele: “Ei încasează banii și noi ramane cu praful”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia