Home / Actual / Ghenele de gunoi din Cartierul Movilei trebuie modernizate

Ghenele de gunoi din Cartierul Movilei trebuie modernizate

Locuitorii din Cartierul Movilei se plâng de felul în care arată ghenele de gunoi menajer din zonă. Acestea necesită modernizare rapidă, o platformă de ciment pe care să fie depozitate, o îngrădire a accesului şi un acoperiş permanent, schimbări în bine asemănătoare cu cele realizate pentru cartierul Ştefan cel Mare.

În egală măsură, Primărie Săcele este îngrijorată de numărul mic de contracte de salubrizare ce sunt încheiate de locuitorii din zonă cu prestatorul de servicii de profil. Astfel, din 400 de familii, puţin peste 10 au contracte individuale cu CIBIN SA, acestea fiind obligatorii conform legii. Primăria Săcele a trimis o serie de înştiinţări referitoare la aceste contracte şi urmează să tragă o concluzie asupra efectelor acestor înştiinţări.

ghene

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

4 comments

  1. unii nu iee prosti ,, lasa ba ca plateste vecinuuu si aruncam toti,,

  2. daca se desfiinteaza rampa puteti vedea cati fac reclamatie. si o sa fie mai mult de zece

  3. si pe cand tomberoane pt depozitare selectiva pe la cartierele de case?sau sate?

  4. nu mai bine renunta la serviciile CIBIN-ului? multi bani pentru nimic! Brasovul are companii de salubrizare mai serioase si se vede…

Leave a Reply