Home / Actual / Gabi Imre și fiul său sunt campioni naționali la karting

Gabi Imre și fiul său sunt campioni naționali la karting

ana-f01-1-266

Lecţie de ambiţie şi pasiune în familia Imre. Tata şi fiu sunt campioni ai kartingului românesc!

Ambiţie, curaj, pasiune şi dorinţe îndeplinite. Astfel de lecţii ne oferă motorsportul prin piloţii ce îl practică, indiferent de vârstă. Despre asta pot vorbi şi cei doi piloţi, Gabi Imre împreună cu fiul său Gabi Jr. După un sezon greu, în care au luptat cu fiecare etapă şi fiecare adversar, cei doi au reuşit performanţa de a ocupa prima poziţie pe podiumul kartingului românesc, aşadar, îşi pot asuma cu succes titlul de campion.

Bine cunoscutul pilot de drift Gabi Imre are dublu motiv de sărbătoare în familie. Atât el cât şi fiul său au reuşit să se impună la clasele lor în ultima etapă a Campionatului Naţional de Karting, desfăşurată pe circuitul AMC Kart-Bucuresti.

Atât în această etapă cât şi în întregul sezon, cei doi au dus “lupte” grele pentru a reuşi să ducă la bun sfârşit concursul. Juniorul echipei a ocupat prima poziţie a clasamentului la clasa KR Mini cu un total de 23 de puncte, aflându-se astfel la doar un punct de adversarul său direct Darius Caşcaval, cel care s-a poziţionat pe locul doi.

Şcoala este foarte importantă pentru mine, dar şi cursele îmi plac foarte mult. Nu cred că aş putea renunţa la ele

a spus micul campion Gabi Imre Jr

Tatăl său, pilotul clasei KRDD Masters devine campion în al doilea an consecutiv şi, chiar dacă s-a aflat la egalitate cu Istvan Soos, a fost declarant campion, reuşind astfel să se impună în duelurile directe cu adversarul său.

De karting m-am apucat datorită fiului meu care mi-a spus că s-ar simţi mult mai bine dacă m-ar vedea şi pe mine luând startul cu el. Deşi îi sunt părinte, mecanic, şi uneori adversar, înainte de toate cred că sunt prieten şi susţinător. Pe această cale îi pot demonstra încă odată că îi sunt alături şi îl susţin, acest lucru oferindu-i şi lui, dar şi mie, mult mai multă încredere. Împreună formăm o echipă foarte închegată, iar faptul că l-am văzut pe prima poziţie a podiumului m-a ambiţionat extraordinar de mult

Gabi Imre senior

Emoţiile nu au întârziat să apară, atât de partea fiului cât şi de partea tatălui, cei doi fiind un adevărat model unul pentru celălalt.

Copilul acesta mi-a dat ieri şi azi o lecţie de ambiţie fantastică. După “păţania” de la etapa anterioară, mai avea doar şanse matematice să câştige campionatul. A crezut în ele, s-a bătut pentru locul 1, ştia că nu e loc de greşeală, ştia că trebuie să câştige tot, ştia şi că nu-i merge motorul cum trebuie…
Am avut cele mai mari emoţii din viaţa mea, am plâns şi am râs în acelaşi timp…
Gabi a câştigat, e campion, e o victorie muncită, suferită şi meritată.
Copilul meu e un adevărat model pentru mine.
Felicitări din toată inima şi colegilor lui, au făcut nişte curse fantastice împreună.

Gabi Imre senior

Pentru ca meritele trebuie încununate, cei doi vor fi premiaţi pentru această performanţă de către Federaţia Romană de Automobilism Sportiv în cadrul Galei Campionilor din aceast an.


sursă: autostiri.ro – de Ana Maria Florea

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply