Home / Actual / ,,Furt calificat și încălcarea ordinului de protecție” la Săcele! Ce a putut face un barbat?

,,Furt calificat și încălcarea ordinului de protecție” la Săcele! Ce a putut face un barbat?

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,furt calificat și încălcarea ordinului de protecție”, în care persoana cercetată a fost reținută.

Astfel, la data de 27 martie 2023, în jurul orei 14.30, polițiștii săceleni au fost sesizați de către persoana vătamată, care semnala faptul că fostul său concubin ar fi încălcat ordinul de protecție.

Cercetările efectuate de polițiști au arătat faptul că, în timp ce persoana vătămată se afla plecată de la domiciliu, fostul său concubin a pătruns în locuința prin forțarea ușii, de unde a sustras mai multe bunuri.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că bărbatul, de 37 de ani, din localitatea Săcele, a încălcat o măsură de restricție stabilită prin ordinul de proteție, anume aceea că îi era interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri față de imobil.

În cauză, față de cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, iar față de persoana vizată s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.  

Dosarul se află în instrumentare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Termopanele din Policlinica au fost demontate! Victoria pacienților săceleni împotriva unei administrații ostile – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia