Home / Actual / (FOTO) Consilierii PSD și UDMR Săcele ce au votat pentru majorarea de taxe și impozite, acum au votat pentru vânzarea de terenuri publice

(FOTO) Consilierii PSD și UDMR Săcele ce au votat pentru majorarea de taxe și impozite, acum au votat pentru vânzarea de terenuri publice

La începutul anului 2022, mai precis in aprilie, un grup de 10 consilieri locali (7 PSD și 3 UDMR) au votat pentru majorarea taxelor și a impozitelor locale pentru anul 2023 în municipiul Săcele. (Detalii complete AICI!)

Primarul Popa Virgil a cerut supra-impozitare pentru toți săcelenii și a obținut ce și-a dorit, iar de această mărire nu scapă în 2023 nici persoanele juridice, nici cele fizice.

Astfel, cota impozitului pentru clădirile rezidențiale și clădirile anexă aflate în proprietatea persoanelor fizice va crește cu 12,5% în anul urmator, iar clădirile nerezidențiale aflate tot în proprietatea persoanelor fizice cu 33,3%.

Persoanele juridice vor fi suprataxate pentru ambele categorii de clădiri, rezidențiale cu 20% creștere și nerezidențiale cu 12,5%

La acel moment, liberalii săceleni nu au fost de acord cu această propunere de majorare și au încercat în plen să îi convingă și pe reprezentanții altor partide că nu este un moment prielnic să mărești birurile locale.

Degeaba! Amendamentul propus de PNL ca taxele și impozitele locale să rămână la nivelul anului 2022 și în anul 2023 a promit 9 voturi de Da. Insuficiente, din păcate pentru săceleni.

Acum cei 10 reprezentanți ai PSD (7) și ai UDMR (3) ce au decis ca săcelenii să plătească taxe și impozite mai mari au votat și PENTRU vânzarea masivă a unor suprafețe de teren din domeniul public (peste 44.800 de mp).

Totul la solicitarea și inițiativa primarului Popa Virgil, cel ce nu este la prima tentativă de acest fel în mandatul său administrativ ce are un caracter profund anti-săcelean.

Conform foto municipiulsacele.ro, pentru bună și corectă informare a săcelenilor, iată lista completă a celor 10:

Dacă îi cunoașteți, poate reușiți să îi contactați personal și să îi convingeți pe viitor să NU mai voteze împotriva intereselor săcelenilor.

Sau poate mai bine nu îi mai votează săcelenii pe ei în 2024!!! Așa ar merita!!!

acest material este o opinie politică

Expertul în palavre, primarul Popa Virgil, i-a chemat la o șuetă pe locuitorii din zona Câmpului – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia