Home / Actual / Finanţări nerambursabile pentru 6 asociaţii culturale şi sportive din Săcele

Finanţări nerambursabile pentru 6 asociaţii culturale şi sportive din Săcele

Ca urmare a solicitării de finanțare nerambursabilă alocate de la bugetul local al Municipiului Săcele pentru activități nonprofit de interes local, Consiliul Local al Municipiului Săcele anunță proiectele câștigătoare din domeniul cultural, sportiv și pentru culte religioase în urma selecției de către comisia desemnată pentru evaluare și selecționare constituită  prin H.C.L. 111/ 31.08.2015 în vederea atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă astfel:

finantare

Solicitanții de finanțare nerambursabilă pot formula contestații asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea și desfășurarea selecției și să le depună în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoștință a rezultatului selecției- respectiv 29.10.2015. Contestațiile vor fi soluționate în termen de maximum 5 zile de la data expirării termenului de depunere de către o comisie de soluționare a contestațiilor. Mai jos lista de proiecte respinde de la finantare, datorita nerealiyarii punctajului minim de 65 de puncte.

nu au primit

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply