Home / Actual / Finalizarea lucrărilor de apă, canal şi reţea electrică la Săcele

Finalizarea lucrărilor de apă, canal şi reţea electrică la Săcele

Mai multe lucrări de investiţii în infrastructură au fost finalizate la Săcele în această lună octombrie, în special pe Bulevardul Brașovului, principală arteră care traversează municipiul.

Astfel au avut loc lucrări de reabilitare a reţelei de apă şi de extindere a canalizării menajere, între străzile Timiş şi Canalului, precum şi branşamente ale canalizării pe porţiunea Timiş – str. Nouă.

Pe aceeaşi porţiune a fost turnat apoi şi un nou covor asfaltic.

O altă lucrare importantă care urmează să fie extinsă apoi pe tot bulevardul principal al Săcelelului este îngroparea reţelei electrice.

Au fost realizate lucrări de pozare a cablului de energie electrică subteran pentru iluminatul public şi casnic, precum şi pentru curenţi slabi (reţelele de cablu TV şi internet) între Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan” şi strada Nicolae lorga.

Pe aceeaşi zonă stâlpii pentru energie electrică de beton au fost înlocuiţi cu stâlpi metalici exclusiv pentru iluminatul public.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply