Home / Actual / FIN-ECO cere revizuirea autorizației de mediu pentru depozitul aflat pe raza Municipiului Săcele

FIN-ECO cere revizuirea autorizației de mediu pentru depozitul aflat pe raza Municipiului Săcele

Agenţia pentru Protecţia Mediului Braşov anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a revizuirii Autorizaţiei integrate de mediu SB 112 din 22.03.2010, revizuită la data de 19.05.2011, revizuită la data de 19.06.2019 pentru funcţionarea DEPOZITULUI ECOLOGIC ZONAL BRAŞOV DE DEŞEURI NEPERICULQASE clasa „b” (celula 4) cu activitate IED încadrată în Anexa 1 la Legea 278/2013 privind emisiile industriale la pct. 5.4. şi activităţi non – IED (sortarea deşeurilor, colectarea şi tratarea levigatului, captarea, colectarea şi tratarea gazului de depozit, monitorizarea celulelor 1 şi 2-post-închidere şi 3-activitate sistată)” amplasată la punctul de lucru din judeţul Braşov, pe teritoriul administrativ al oraşului Săcele, în intravilanul acestuia, la limită cu zona industrială S-SE a municipiului Braşov, respectiv în vecinătatea CET Braşov, operator S.C. FIN- ECO S.A.

Motivul solicitării revizuirii: finalizarea proiectelor „Obţinerea autorizaţiei de construire pentru lucrări de închidere celula I şi II din depozitul ecologic zonal Braşov” şi „Obţinerea autorizaţiei de construire celula 4 depozit ecologic zonal Braşov, prin excavare agregate minerale (perimetru temporar Durbav – FIN —ECO 4).

Decizia a fost luată în urma consultării autorităţilor membre C.A.T., întrunit în data de 06.12.2021 în format exclusiv electronic.

Decizia de emitere A Autorizaţiei Integrate de Mediu se va publica pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov, se va afişa la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov, municipiul Braşov, str. Politehnicii, nr. 3 şi se va face publică în mass media prin grija titularului de activitate, se va afişa la sediul UAT BRAŞOV, UAT SACELE, UAT SÂNPETRU, UAT TĂRLUNGENI şi UAT HĂRMAN, pe pagina de internet a acestora, judeţul Braşov şi pe pagina de internet a titularului de activitate.

Proiectul autorizaţiei integrate de mediu va fi accesibil publicului interesat pe site­ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov http://apmbv.anpm.ro.

Observaţiile publicului se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov, din Braşov, str. Politehnicii nr. 3 sau electronic la adresa [email protected], şi la Ministerul Mediului, la fax. 0214089615 (în termen de 30 de zile de la data primului anunţ public)”.

Unde este adevărul? Primarul Popa Virgil a mințit în iunie 2020? Sau toți dezvoltatorii din Bunloc nu mai vor profit mare?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia