Home / Actual / Janos Csukas, printre vedetele ce vor lupta în gala Fight Star Championship din Londra: ”Am realizat că încă nu este totul gata pentru mine”

Janos Csukas, printre vedetele ce vor lupta în gala Fight Star Championship din Londra: ”Am realizat că încă nu este totul gata pentru mine”

Janos Csukas va intra din nou în ring după o lungă perioadă în care pandemia de COVID-19 l-a împiedicat să lupte în galele de profil.

Mâine, pe 18 decembrie, în evenimentul Fight Star Championship din Londra, Janos îl va întâlni pe britanicul Painter, un sportiv ce s-a mai confruntat în trecut și cu romanul Sandu Lungu, dar și cu alte nume mari ale disciplinei de contact.

Cei ce doresc să vadă online gala Fight Star Championship, pot accesa link-ul ONLINE

Revenire pentru Janos, cel care a fost aproape de o retragere

Înainte să înceapă pandemia de COVID-19, Janos Csukas a fost gata de o retragere definitivă din competiții. 

“Aveam deja prea multe răni, printre care și o mână ruptă. Dar cât timp am stat acasă fără antrenament am realizat că încă nu este gata totul pentru mine”, spune luptătorul cu rădăcini în Tărlungeni și Săcele.

Ulterior, sportivul nostru a dat un telefon unui prieten și a spus că vrea înapoi și astfel a primit meciul din gala de pe 18 decembrie, dar după ce a semnat contractul în ultimele 2 săptămâni nu mai puțin de 7 adversari s-au retras când au aflat că se vor bate cu Janos ”the beast from the east” Csukas.

Perioada pre-turneu a fost marcată de un antrenament greu pentru că Janos nu a avut un adversar pentru a se pregăti corespunzator. Cu toate acestea, totul a mers foarte bine, iar luptatorul nostru se simte pregătit pentru o revenire spectaculoasă.

Pentru anul viitor Janos Csukas are deja două gale acontate, pe 5 februarie și 5 martie, când va lupta la categoria grea, iar după aceea vrea să coboare o categorie, la semi-grea.

Dorința cea mai mare a lui Janos rămâne aceea de a lupta cu numele mari din acest sport și mai ales să vină în 2022 în România și să participe la o gală în București sau în Brașov, în cadrul căreia să simtă susținerea săcelenilor și a brașovenilor.

Până în acel moment suntem alături de el de la distanță, îi transmitem dragostea și simpatia noastră și îi spunem Succes Janos Csukas!

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia