Home / Actual / În perioada 27-29 octombrie vom avea Festivalul Sport Montan la Săcele

În perioada 27-29 octombrie vom avea Festivalul Sport Montan la Săcele

Festivalul Sport Montan Săcele își propune să aducă la final de sezon, la un loc, oamenii care își exercită pasiunile pe munte, mai exact, alergători, orientariști și parapantiști și pe viitor mountain-bikeri și cățărători.

După succesul înregistrat de Bunloc Vertical Race în 2016, anul acesta organizatorii revin cu o invitație la un weekend plin de sporturi montane în Săcele.

Sâmbătă (28 octombrie) va avea loc în Bunloc a doua ediție a “Bunloc Vertical Race”, acompaniat de un concurs de orientare sportivă în zona Cabanei Sava, dar și un concurs cu parapantă, de aterizare la punct fix.

Apoi duminică (29 octombrie) alergatorii vor porni din centrul Săcelelui, spre Vârful Piatra Mare sau până în Bunloc și înapoi în Săcele. Astfel puteți alege ce cursă vă doriți să alergați: Piatra Mare Trail Running (30 km, +1500 m ) sau Bunloc Trail Running (15 km, +700 m ).

Mai multe detalii despre curse, program si inscrieri puteti gasi accesand site-ul http://taberesicircuite.ro/festival/

foto taberesicircuite.ro

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply