Home / Actual / Festivalul “Piatra Neteda” la a doua editie!

Festivalul “Piatra Neteda” la a doua editie!

piatra neteda004Festivalul “Piatra Netedă” revine în acest an cu a doua ediţie, în weekendul 25-26 octombrie 2014.  Scopul declarat al organizatorilor este acela de a promova produsele ecologice tradiţionale din munţii săceleni chiar de către producători.

Sâmbătă, 25 octombrie 2014, orele 10:00, are loc deschiderea oficială. După orele 11:00, organizatorii au pregatit un program folcloric susţinut de artişti locali. Duminică, 26 octombrie 22014, după orele 11:00, muzica şi voia bună vor continua, totul încheindu-se cu un foc de tabără.

Intrarea la acest festival mocănesc este liberă, gazdele fiind Pensiunea “Piatra Netedă” de pe strada Morii Nr. 119 din Săcele.

Dintre produsele pe care le puteţi încerca amintim: brânza de burduf, telemea de oaie, urda sărată, cârnaţi afumaţi de oaie, bulz ciobănesc la jar, omletă cu brânză de burduf şi mămăliguţă, cârnaţi de porc săcelean, cotlet de porc la grătar, pastrama de oaie cu mămăliguţă şi multe altele.

Vă aşteptăm la aceasta a doua editie alături de organizatori!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply