Home / Actual / CSM Viitorul Sacele, cel mai nou club sportiv

CSM Viitorul Sacele, cel mai nou club sportiv

dan onacaCea mai nouă apariţie în domeniul sportiv şi de tineret din Săcele este ACSM Viitorul Săcele (Asociaţia Club Sportiv Municipal Viitorul Săcele), asociaţie specializată în iniţierea, pregătirea şi antrenarea copiilor în sport în general, în baschet în particular.

Iniţiativa înfiinţării acestui club a aparţinut consilierului local Daniel Onacă (foto dreapta), antrenoarea Epure Mădălina fiind responsabilă cu pregătirea copiilor.

ACSM Viitorul Săcele organizează înscrieri pentru grupele de iniţiere!

csm viitorulÎn fiecare marti şi joi, între orele 16.00-17.30, la Sala de Sport din Cartierul Ştefan cel Mare, sunt aşteptaţi copii (fete şi băieţi), care doresc să practice baschet într-un cadru organizat. Pentru început înscrierile se adresează fetelor născute în 2006 şi mai mici, cât şi baieţilor născuţi în 2006 şi mai mici!
Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon 0722 622 968 sau la adresa de e-mail [email protected]

ACSM Viitorul Săcele şi baschetul vă aşteaptă!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply