Home / Actual / FC Sacele pierde cu lidera seriei

FC Sacele pierde cu lidera seriei

DSCF1546Ziua frumoasă de duminică a fost calendaristic și gazda ultimei etape din campionatul Ligii a V-a pentru FC Săcele, având în vedere că echipa nostră nu este programată să joace în ultima etapă. Oaspeți la meci au fost chiar liderii seriei, proaspăt promovați în Liga a IV-a, cei de la A.S. Prejmer, echipă condusă de pe margine de fostul internațional Tiberiu Ghioane (foto dreapta).

A fost o victorie la pas pentru A.S. Prejmer, echipă ce a condus cu 2-0 la pauză, pentru a câștiga în final cu 5-0. Doar primele 20-25 de minute au reușit săcelenii să joace de la egal la egal cu liderul Ligii a V-a, echipa având un tonus bun și fiind lipsită de noroc la ocazia lui Tincă.

Pentru prima dată după multă vreme în tribuna la FC Săcele și-a făcut apariția și Adrian Săceleanu, proprietarul bazei sportive din cartierul Electroprecizia. Vom vedea dacă această prezență va fi sau nu de bun augur pentru fotbalul săcelean în viitor.

FC Săcele termină acest prim sezon de la reînființare pe locul 10, cu 26 de puncte, poate prea puțin pentru reprezentanta unui municipiu cu peste 30.000 de locuitori ce joacă în serie cu echipe comunale precum Bod, Apața sau Dumbrăvița, dar poate este doar un început, iar echipa va crește de la un sezon la altul. Iubitorii fotbalului au și promisiunea lui Andrea Adamo, acest om ce trăiește pentru fotbalul săcelean și încearcă să-l resusciteze, promisiunea că echipa va continua din vară și că se vor mai aduce jucători pentru o clasare în zona de sus a Ligii a V-a.

Mult succes!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply