Home / Actual / Cupa Orasului Sacele la Rugby – Editia I

Cupa Orasului Sacele la Rugby – Editia I

rugby 2Nu există weekend fără sport în Săcele!

Clubul Sportiv Rugby Săcele organizează duminică, 8 iunie, începând cu orele 10:30 prima ediţie a Cupei Oraşului Săcele la Rugby o competiţie la care sunt aşteptate echipe din Bucureşti, Prahova, Sibiu şi evident, Braşov.

Astfel îi vom putea vedea la lucru pe micii sportivi aparţinând cluburilor Şoimii Bucureşti, Flamingo Bucureşti, Antonio JR din Bucureşti, C.S. Băicoi din Prahova, Vlahii Tărtăreşti din Ilfov, C.S.M. Sibiu, Rugby Club Braşov, Rugby Club Cristian şi gazdele, C.S. Rugby Săcele.

Intrarea este liberă pentru toţi cei ce doresc să asiste la meciurile de rugby, existând şi 4 categorii: Under 8, Under 10, Under 12 şi Under 14 – rugby în 7.

Toată competiţia de dumincă se va desfăşura pe durata a aproximativ 4 ore, în zonă existând şi posibilitatea pentru doritori de a achiziţiona băuturi răcoritoare sau mici, iar pentru copii, vată pe băţ şi alte surprize. Un DJ va asigura şi atmosfera muzicală atât de binevenită la o competiţie de acest nivel.

Vă aşteptăm duminică, începând cu orele 10:30 pe terenul de rugby din cartierul Electroprecizia!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply