Home / Actual / FC Sacele pierde cu 2-4 in fata celor din Cristian

FC Sacele pierde cu 2-4 in fata celor din Cristian

Duminică 6 aprilie în cadrul etapei a 16-a, formaţia săceleană s-a deplasat la Bod pentru meciul împotriva echipei Blue Angel Cristian.  Din lotul deplasat la Bod au facut parte următorii jucători: Graur, Macari, Truşcă, Ionescu, Balint, Măgureanu, Luca D’Ambrozio, Sănduleac, Bucur, Tincă, Soos, Florică, Solga şi Fekete.

După un început mai slab de meci din partea săcelenilor, scorul la pauză a fost 3-1 pentru formaţia din Cristian, golul echipei noastre fiind marcat de Bucur.

sacele bodRepriza secundă a început cu un forcing din partea săcelenilor, care au avut ocazia de a se apropia la un gol însă şutul trimis din lovitură liberă de la 30 m de către Sănduleac a lovit bara transversală. La scorul de 4-1 pentru Cristian, Sănduleac a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută în ultimele minute de joc, stabilind astfel scorul final de 4-2.

Pentru FC Săcele urmează meciul de acasă cu Olimpia Sânpetru de duminică 13 aprilie.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Văd că nu s-a jucat! Am fost la 11:10 la meci și erau porțile închise! Doar Rugby era! S-a desființat echipa sau?

Leave a Reply