Home / Actual / FC Precizia Săcele va juca în Liga a IV-a cu o nouă conducere tehnică

FC Precizia Săcele va juca în Liga a IV-a cu o nouă conducere tehnică

O obişnuită a fotbalului ligilor superioare, activând ani de zile în eşalonul doi, FC Precizia Săcele a intrat într-un con de umbră în ultimii ani de unde vrea să iasă acum, odată cu înscrierea echipei în liga a patra. Oraş cu tradiţie în fotbal, Săcele are şi o infrastructură solidă, cu trei terenuri disponibile, ce i-ar trebui ce-i drept o cosmetizare, dar şi potenţial uman, zona fiind ticsită de copii de condiţie modestă pentru care fotbalul este momentan o joacă, dar în timp ar putea ajunge să le asigure o sursă de venit.

Petre Lucian, noul antrenor.
Preşedintele C.A. al uzinei, Adrian Secelean, un împătimit al fotbalului, l-a numit pe Virgil Popa, fost administrator la una din firmele grupului Electroprecizia, în fruntea asociaţiei sportive, în funcţia de manager general. Acesta a preluat echipa încă de anul trecut din liga a V-a. El a făcut o paralelă între fostul şi actualul domeniu de activitate, „ca şi în producţie, sportul se face cu oameni şi la fel ca şi în fabrică există obiective. Al meu personal, este unul ambiţios, readucerea Preciziei în prim planul fotbalului, adică acolo unde a stat atâta timp, în liga a doua. Pentru asta am gândit cu colaboratorii mei un plan pe termen lung, 3-5 ani, cu accentul pus pe tinerii jucători, cu precădere din pepiniera proprie”, ne-a spus ieri inginerul Virgil Popa.

Primul pas a fost schimbarea antrenorului, italianul Andrea Adamo fiind înlocuit cu Petre Lucian, italianul rămânând totuşi în staff. Petre Lucian este recunoscut ca un tip riguros, obişnuit cu munca cu copiii, fiind în paralel şi profesor la CSS Braşovia.

Putem vorbi de un moment zero la echipă. Sunt în asentimentul conducerii când spun că accentul va fi pus în primul rând pe tineri, juniori sau foşti juniori, de la Săcele sau de la Braşovia, grupa pe care am pregătit-o şi a terminat junioratul în această vară. Sunt convins, va fi o muncă titanică, dar nu m-am dat în lături niciodată de la muncă şi atâta timp cât o faci cu pasiune parcă nici nu mai e aşa grea”, ne-a spus fostul fundaş al stegarilor din anii ‘80.

Petre Lucian, antrenor FC Precizia Sacele

Revenind la noul proiect, să mai spunem că FC Precizia se bazează pe promisiunile Primăriei, de a veni şi a ne sprijini cu suma aprobată la începutul anului, în şedinţa de buget a Consiliului Local. Totodată, societatea noastră, Electroprecizia, va continua să susţină sportul, aşa cum a făcut-o de-a lungul timpului

a declarat managerul general al FC Precizia Săcele, Virgil Popa.

Printre numele jucătorilor Preciziei nu regăsim vreunul mai cunoscut, dar conform declaraţiilor managerului Virgil Popa, „sunt tineri talentaţi, dornici de afirmare, cu care sperăm să readucem Precizia în liga a treia şi de ce nu chiar în a doua. Cu siguranţă sunt nume cu care ne vom mai întâlni: M. Babeiu, Dima, Ţuţu, L. Voicu, C. Năsui, M. Iftimoaie, M. Truşcă, P .Sângeap, I. Solomonean, Dan Ionescu, A. Răzmeriţă, D. Dumitraş, A. Soos, A. Babei, A. Cincu, D. Sava, C. Dragomir, R. Huluba, P. Robert, D. Dănilă, A. Boloni.”

 

sursa: bzb.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply