Home / Actual / Farmacia Precizia recomandă 3 produse pentru această perioadă

Farmacia Precizia recomandă 3 produse pentru această perioadă

Am vizitat de curând una dintre locațiile noastre preferate din Săcele, și anume laboratorul Farmacia Precizia.

De ce ne place atât de mult acest mic business din Săcele? Pentru că frumoasa familie de doamne și domnișoare care formează echipa Farmacia Precizia se încăpățânează de ani de zile să prepare propria linie de produse cosmetice și medicamentoase, asta în contextul unei piețe destul de saturate de către marile branduri.

Deși competiția este acerbă, produsele Farmacia Precizia sunt la mare căutare și sunt din ce în ce mai apreciate pe plan național, site-ul www.farmaciaprecizia.shop prin intermediul căruia sunt comercializate aceste produse fiind vizitat de sute de persoane zilnic. 

După ce ne-am pus la curent cu ultimele noutăți din farmacie, le-am rugat pe doamnele farmaciste care ar fi cele mai importante 3 produse pe care le recomandă pentru a fi folosite în această perioadă (pe lângă Uleiul bronzant de plajă despre care am scris aici).

Acestea sunt:

Crema de corp cu ulei de migdale este recomandată pentru hidratarea pielii după expunerea la soare. Datorită conţinutului de Unt de cacao, Vitamina A, Vitamina E şi bineînţeles Ulei de migdale, Crema de corp Farmacia Precizia are un aspect fin, nutritiv şi emolient, fiind potrivită pentru orice tip de piele, în special pentru cea uscată, sensibilă şi fragilă. 

Uleiul anti insecte este cea de-a doua recomandare – acesta este un produs 100% natural preparat din uleiuri aromatice (geraniu, rozmarin, mentă, lavandă, busuioc, cimbru, eucalipt, lemongras) care țin la distanță insectele datorită mirosului pe care îl emană.

Uleiul are și efect hidratant datorită uleiului de jojoba din compoziție. Acesta pătrunde cu ușurință în piele și nu lasă peliculă grasă, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Uleiul de jojoba protejează împotriva deshidratării, este emolient și întărește bariera hidrolipidică a pielii! 

Cel de-al treilea produs recomandat pentru a fi utilizat în această perioadă este Crema anticelulitică – aceasta este preparată special pentru a asigura mai multe beneficii de frumusețe într-o singură soluție practică! Special dezvoltată pentru a conferi fermitate, netezire și tonifiere, crema conține unt de cafea și unt de cacao, ambele cu efect antioxidant, ulei de iederă și ulei de gălbenele care sunt anticelulitice, tonifiante și antiinflamatoare și vitaminele A și E care sunt antioxidante, ajută la întinerirea pielii și reduc aspectul neplăcut al epidermei! 

Pentru a consulta lista completă de produse preparate în laboratorul Farmacia Precizia vă rugăm să intrați pe www.farmaciaprecizia.shop 

Raiffeisen Bank a închis sucursala de la Săcele

După succesul avut cu ansamblurile 1, 2 și 3, Alphaville va livra 306 apartamente din cadrul proiectului Alphaville Arena

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia