Home / Actual / Fapte de violență în familie la Săcele: Un bărbat de 71 de ani agresat de nepotul său de 19 ani

Fapte de violență în familie la Săcele: Un bărbat de 71 de ani agresat de nepotul său de 19 ani

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violență în familie”, cu persoana bănuită de comiterea faptei în stare de reținere.

Săptămâna trecută, polițiștii săceleni s-au sesizat cu privire la comiterea unui fapte penale, după ce o persoană s-a prezentat la sediul uității de poliție și a reclamat faptul că a fost agresată fizic de către un membru al familiei.

Cercetările, pe care polițiștii le-au demarat imediat după primirea sesizării, au arătat faptul că, la aceeași dată, persoana vătămată, un bărbat de 71 de ani, din municipiul Săcele, ar fi fost agresat fizic de nepotul său, conflict iscat din cauza unor neînțelegeri apărute în imobilul în care cei doi locuiau.   

Cercetările polițiștilor au mai arătat faptul că leziunile provocate de persoana agresivă, un tânăr de 19 ani, vor necesita un număr de zile de îngrijiri medicale, pentru care victima a primit sprijin medical.

Având în vedere materialul probator, pe care polițiștii l-au constituit până la acest moment, în dosarul de cercetare penală întocmit, aceștia au dispus reținerea tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.

Momente dramatice la Săcele! Alerte ISU, ursul prin frigider și ambulanța la poarta – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia