Home / Actual / În 2017, primarul Popa Virgil spunea: ‘Mă voi ocupa personal de aceasta problema”. 6 ani mai tarziu, Săcele este terorizat de ursi

În 2017, primarul Popa Virgil spunea: ‘Mă voi ocupa personal de aceasta problema”. 6 ani mai tarziu, Săcele este terorizat de ursi

 

”Mă voi ocupa personal de această problemă”, spunea primarul Popa Virgil în 2017, atunci când săcelenii îi semnalau prezența din ce în ce mai invazivă a ursului în zona locuită a Municipiului Săcele. (foto sus)

Atunci, în 2017, primarul Popa Virgil se afla în primul an de mandat și părea interesat de problemele comunității.

Acum, 6 ani mai târziu, urșii crează probleme în tot Municipiul, oamenii sunt speriați, gospodăriile afectate, animalele de casa/domestice sunt atacate, iar alertele 112 aproape zilnice.

Primarul Popa Virgil nu doar că nu a rezolvat problema, aspect sesizat de întreaga comunitate săceleana, însă se și ascunde și nici nu își asuma vreo responsabilitate. L-a împuternicit pe viceprimar să alerge prin localitate după urși și crede că astfel va scăpa fără să deconteze electoral această mare problemă.

Însă de urși nu scapi când nu faci nimic in mod real ca sa previi, sălbăticiunile revin, ba chiar din cei relocați unii se reîntorc si uite așa, săcelenii din multe zone trăiesc un cerc repetitiv al interacțiunii cu ursul, una nedorita la nivelul personal, in locuința ta, in curtea ta, pe strada ta, acolo unde familiile ar trebui sa se simtă in siguranță.

De fapt, aceasta este cheia întregii discuții administrative, siguranța cetățeanului și a familiilor, un subiect în care actuala administrația este corigentă!

Momente dramatice la Săcele! Alerte ISU, ursul prin frigider și ambulanța la poarta – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia