Home / Administratie / Fabrica de peleti in zona Garcini ?

Fabrica de peleti in zona Garcini ?

PelletsAdministrația publică din Săcele studiază oportunitatea realizării unei investiții industriale în zona Gârcini. Este vorba de o Fabrică de peleți care să valorifice resturile de masă lemnoasă, investiție ce urmează a folosi mâna de lucru din zonă.

O fabrică de asemenea funcționalitate ar permite colectarea deșeurilor lemnoase din pădurile săcelene și ar aduce beneficii și comunității din Gârcini prin crearea de locuri de muncă.

Gellert Geczi – Viceprimar

Această inițiativă de a folosi angajați din zonă într-o fabrică de prelucrare a resturilor lemnoase are un an vechime, aflându-se în stadiul de proiect, neexistând un termen limită pentru punerea ei în aplicare, un buget sau o locație de amplasare.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. Mereu totul pentru țigani… Dar pentru locuitorii ceilalți din Municipiul Săcele, ce se face? Mergem cu dricul la muncă/școlă în Brașov (Săcelele e pentru țigani), canalizăi nu prea avem, câini câți vreți aleargă liniștiți în cartiere, suntem mereu cu frica în sân că aceea pe care îi tot ajută primăria ne fură/omoară…

  2. …plătim taxe pentru "oamenii defavorizați" din Gârcini că au copii făcuți pentru alocație și ajutoarele noastre. La mai bine în continuare! Trăiască Primăria și simpatizanții lui (țiganii), murit-am restul!

Leave a Reply