Home / Administratie / Fabrica de peleti in zona Garcini ?

Fabrica de peleti in zona Garcini ?

PelletsAdministrația publică din Săcele studiază oportunitatea realizării unei investiții industriale în zona Gârcini. Este vorba de o Fabrică de peleți care să valorifice resturile de masă lemnoasă, investiție ce urmează a folosi mâna de lucru din zonă.

O fabrică de asemenea funcționalitate ar permite colectarea deșeurilor lemnoase din pădurile săcelene și ar aduce beneficii și comunității din Gârcini prin crearea de locuri de muncă.

Gellert Geczi – Viceprimar

Această inițiativă de a folosi angajați din zonă într-o fabrică de prelucrare a resturilor lemnoase are un an vechime, aflându-se în stadiul de proiect, neexistând un termen limită pentru punerea ei în aplicare, un buget sau o locație de amplasare.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. Mereu totul pentru țigani… Dar pentru locuitorii ceilalți din Municipiul Săcele, ce se face? Mergem cu dricul la muncă/școlă în Brașov (Săcelele e pentru țigani), canalizăi nu prea avem, câini câți vreți aleargă liniștiți în cartiere, suntem mereu cu frica în sân că aceea pe care îi tot ajută primăria ne fură/omoară…

  2. …plătim taxe pentru "oamenii defavorizați" din Gârcini că au copii făcuți pentru alocație și ajutoarele noastre. La mai bine în continuare! Trăiască Primăria și simpatizanții lui (țiganii), murit-am restul!

Leave a Reply