Home / Actual / Expoziţia “Un pic din Săcele” se poate vizita la Victor Jinga

Expoziţia “Un pic din Săcele” se poate vizita la Victor Jinga

Începând cu  1 octombrie 2015, timp de o lună,  expoziția  “Un pic din Săcele” va fi găzduită de Liceul Tehnologic “Victor Jinga” din Săcele, de pe str. Episcop Popeea, nr. 20.

Mulțumim domnului director Bilan Florin pentru deschiderea arătată faţă de această acțiune! Expoziția a fost organizată de elevii participanți și voluntari ai programului “Multimedia – Pregătire pentru Viață”, printre care și elevi de clasele a X-a și a XI-a, care provin din cartierul Gârcini și frecventează cursurile la zi ale Liceului “Victor Jinga” din Săcele.

Ruxandra Oprică – CAN Braşov

Expoziția include fotografii realizate de tineri, elevi de la cele trei licee din municipiul Săcele, având ca  temă promovarea zonelor favorite din comunitate,  astfel  s-au surprins imagini din cartierele săcelene,  peisaje, clădiri, străzi, dar și membri ai familiei.

Activitate organizată în cadrul proiectului “Multimedia-Pregătire pentruViață”, inițiat de Rețeaua CAN Brașov, în parteneriat cu Fundația FAST, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Liceul Tehnologic  “Victor Jinga”, LiceulTeoretic “George Moroianu”, Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan” și susținut în cadrul Parteneriatului Fundației ERSTE pentru Romi.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply