Home / Actual / Etapă a Campionatului Naţional de Rugby la U15 – la Săcele

Etapă a Campionatului Naţional de Rugby la U15 – la Săcele

După mulţi ani, rugby-ul la nivel de junior revine în oraşul Săcele. Astfel terenul de rugby din incinta bazei Precizia Săcele va găzdui prima etapă a Campionatului Naţional de Rugby 7 la categoria U 15, sâmbătă 03 octombrie 2015, începând cu ora 13.00. Echipele au fost repartizate pe două zone: Muntenia şi Moldova, echipa noastră fiind repartizată în prima zonă, alături de alte 5 echipe din Constantă, Bucureşti şi Ilfov. Fiecare echipă va organiza în turul campionatului în această toamnă câte un turneu, urmând ca returul să aibă loc în primăvară, iar la sfârşit primele echipe din cele două zone să participle la Turneul Final.

Deşi la un momet dat a fost pusă sub semnul întrebării participarea clubului săcelean în acest an în Campionatele Naţionale, din cauza greutăţilor financiară, conducerea clubului a hotărât că va face tot ce este posibil ca aceşti copii talentaţi să poată repreznta oraşul nostru. Turneul de U 15, va fi precedat de meciuri între cei mai tineri practicanţi ai sportului cu balonul oval de la grupele de U 10, U 12 ale cluburilor din Braşov, Sânpetru, Cristian şi Săcele! Astefel dorim să arătăm că acest sport să se poate practica de toţi copii, indifferent de vârstă, că nu este un sport violent şi periculos, ci un mod de viaţă, o stare de spirit, incare toţi suntem o singură familie!

La ora 13.00 se va da startul competiţiei la U 15 – Rugby 7, disciplina devenită de curând sport olimpic. Echipele au fost împărţite în două grupe:

Grupa 1: CS tomitanii Constanta, Metrorex Bucuresti, SCM Pitesti;

Grupa 2: CS Rugby Sacele, Dinamo Bucuresti, PCE Ilfov; 

După terminarea meciurilor din grupe, în funcţie de poziţia ocupată, vor avea loc jocuri pentru clasamentul final. Deşi participăm pentru prima oară la o astfel de competiţie, dorim o evoluţie cât mai bună, şi o clasare pe una din primele trei poziţii. Obiectivul stabilit de clubul nostru, este unul îndrăzneţ şi anume calificarea la Turneul Final. Deşi suntem un club mic, ne vom propune în fiecare an atât performnata, cât şi atragerea cât mai multor copii la rugby! Timp de 0 lună şi jumătate, vom avea astfel câte un turneu în fiecare weekend, şi speram să avem resursele necesare ducerii la bun sfârşit a competiţie în care ne-am angrenat. Începând cu week-endul viitor se va da startul şi la competiţia AMRB, unde vom participa cu grupa de U 14 şi unde deasemenea vom ţinti unul din primele locuri.

Vă aşteptam sâmbătă 03 octombrie 2015, în număr cât mai mare în tribune să susţineţi aceşti copii minunaţi şi suntem siguri că vă vom răsplăti prin jocul prestart şi prin rezultatele obţinute!

Sursă: site oficial CS Rugby Săcele

 afisrugby

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply