Home / Actual / Ești curios ce este și ce oferă Centrul Educațional Universul Montessori Brașov?

Ești curios ce este și ce oferă Centrul Educațional Universul Montessori Brașov?

Centrul Educațional Universul Montessori Brașov vă invită să facem cunoștință!

Să povestiți, să observați și să discutați cum se desfășoară activitatea în Centrul Educațional Universul Montessori Brașov-Locație Izvor (Valea cu Flori).

Evenimentul este unul dedicat părintilor interesați să afle cum poate pedagogia Montessori să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copilului lor și la pregătirea lui pentru viată.

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. pe email: [email protected], menționând ziua/ora întâlnirii, precum și data de naștere a copilului, astfel încât să verificăm disponibilitatea.

Centrul Educational Montessori Brasov ofera programe, activitati si informatii care fac parte din cele trei forme ale educatiei:

  • Educatia formala care se va realiza in mod profesional specific si competent in cadrul Centrului Educational pentru copii cu varsta aferente grupelor cuprinse intre 2-3 ani si 3-6 ani.
  • Educatia informala care se va realizeaza prin seminarii pe teme actuale si specific pedagogiei Montessori, conferinte destinate cunoasterii educatiei Montessori, cursuri de parenting, de limbin straine cat si de creativitate

Cel mai mare centru educational la standarde de excelenta din Brasov destinat promovarii pedagogiei Montessori – o metoda educationala care ajuta copilul sa actioneze si sa gandeasca singur, avand la baza conceptul de “autoeducatie”.

Si pentru ca stim cat de important este sentimentul de siguranta pentru cei mici, am gasit locatiile ideale intr-o zona linistita a cartierului Bartolomeu cat si in cel mai modern cartier al Brasovului – cartierul Urban.

In Bartolomeu, va oferim un spatiu de 450 mp dispusi pe 3 nivele si pentru ca ne place mult joaca in aer liber, va oferim si o curte de 200 mp si o gradinita de 60 mp.

In Urban – Tractorul, va oferim un spatiu de 380 mp dispusi pe 1 nivel si cu iesire directa in singurul parc suspendat din Brasov.

Iar acum ne pregatim de Universul Montessori Brașov-Locație Izvor (Valea cu Flori).

Restaurantele din Săcele pot servi și la interior clienții, fără a depăși 30% din capacitate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia