Home / Eveniment / Cariera muzicală a Ștefaniei a luat avânt! Ce succes are aceasta și ce își propune mai departe?

Cariera muzicală a Ștefaniei a luat avânt! Ce succes are aceasta și ce își propune mai departe?

Numele complet al Stefaniei este Cristina Stefania Codreanu, ea este nascuta in Galati pe data de 25.12.1996.

Stefania a fost de mica inclinata catre arta, ea a studiat pictura la liceul de arte Dimitrie Cuclin din Galati.

Inca de mica Stefania se imagina fiind pe scena in fata oamenilor, chiar daca avea emotii cu gandul la acest moment. Dupa ani intregi de repetat singura in camera cu fixativul pe post de microfon, visul Stefaniei a devenit realitate.

Dupa ce s-a bucurat de succes ca dansatoare, Stefania si-a facut curaj si a incarcat pe canalul sau de You Tube primul sau cover, in luna August a anului 2017.

Nici o luna mai tarziu Stefania lanseaza primul sau single “Drinking about you” si asa a inceput drumul ei spre cariera muzicala la care visa.

Doi ani mai tarziu, in luna August a anului 2019 Stefania lanseaza primul sau hit, piesa “Aleg sa iert” a cucerit publicul si a stat pentru trei saptamani pe primul loc in trendingul You Tube-ului romanesc si care a ajuns la 24 milioane de vizualizari.

Pe parcursul carierei sale Stefania a colaborat cu Nicole Cherry, lansand piesa “Esentele” care are mai mult de 10 milioane de vizualizari.

In prezent Stefania munceste din greu la primul sau album si isi petrece majoritatea timpului in studio.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia