Home / Actual / Eșec pentru CSM Săcele! Prezent în tribună, primarul Popa Virgil nu le-a adus noroc

Eșec pentru CSM Săcele! Prezent în tribună, primarul Popa Virgil nu le-a adus noroc

Inter Cristian, Colțea Brașov, Chimia Victoria si ACS Hoghiz sunt în careul de ași al Cupei României – Faza județeană Brașov, nu însă și CSM Săcele.

Din păcate pentru echipa municipiului Săcele, adversarul de sâmbătă – Inter Cristian s-a dovedit o nucă tare. 

A fost la final 1-0 pentru oaspeți care au avut cele mai mari ocazii ale partidei si au câștigat meritat derby-ul din sferturile Cupei.

Unul din managerii echipei de fotbal de la Săcele a vrut să declare că ”Jucătorii nu s-au putut concentra si au avut mari emoții pentru ca la partida de sâmbătă a fost prezent în tribune și primarul Popa Virgil și prezența acestuia ne-a intimidat și nici nu ne-a adus noroc. Pe viitor o să îl rugăm pe dl primar să nu mai vină la meciuri deloc, pentru a avea și noi o șansă măcar la un egal în partidele cu Voila, Berivoi și Moieciu”

acest material este un pamflet, mai putin scorul final al partidei

Știați că Săcele are taxă hotelieră de 1%?! Ea ajunge în bugetul local și este folosita la “promovarea turistică a localității” – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia