Home / Actual / Elevii care învaţă în Săcele au gratuitate la transport, dar sunt şi condiţii!

Elevii care învaţă în Săcele au gratuitate la transport, dar sunt şi condiţii!

Începând cu data de 1 octombrie 2016 elevii din învăţământul de stat, curs de zi nivelul primar, secundar şi liceal şcolarizaţi în instituţiile de învăţământ din Municipiul Săcele, care întrebuinţează pentru deplasarea la şcoală, pe o distanţă mai mare de două staţii, mijloacele de transport public local de persoane aparţinând S.C. Servicii Săcelene S.R.L., beneficiază de gratuitate totală, în perioada 1 octombrie – 30 iunie a fiecărui an şcolar.

Pot beneficia de gratuitate totală, elevii îndreptăţiţi, care NU au absenţe nemotivate la cursuri în luna anterioară acordării acestei facilităţi.

Transportul elevilor se face pe baza unei legitimaţii de călătorie pentru elevi şi a carnetului de elev, vizat de instituţia de învăţământ. Modelul legitimaţiei de călătorie se va stabili, ulterior, de către S.C. Servicii Săcelene S.R.L. Săcele.

Citeste si despre Fabrica de peleti de la Săcele

Eliberarea legitimaţiilor de călătorie pentru elevii îndreptăţiţi se va efectua, lunar, de către S.C. Servicii Săcelene S.R.L, pe bază de comandă scrisă, depusă de către unităţile de învăţământ, până la data de 5 a lunii în curs, la sediul operatorului de transport menţionat mai sus, din str. George Moroianu nr. 111.

Nerespectarea termenului atrage neeliberarea legitimaţiilor de călătorie aferente lunii respective. Distribuirea legitimaţiilor de călătorie către unităţile de învăţământ se va realiza până la data de 10 a lunii în curs, iar până la data de 15 a lunii în curs, unităţile de învăţământ vor transmite aceste legitimaţii către elevii beneficiari.

Valabilitatea legitimaţiilor de călătorie pentru elevi este din data de 15 a lunii în curs până în cea de 15 a lunii următoare.

Costul emiterii legitimaţiilor de călătorie va fi suportat integral din bugetul S.C. Servicii Săcelene S.R.L. Săcele.

Despre gratuitatile pensionarilor citeste aici! 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply