Home / Actual / Electroprecizia şi Clinicco luptă împotriva hipertensiunii arteriale

Electroprecizia şi Clinicco luptă împotriva hipertensiunii arteriale

image002Pentru ca unul din doi braşoveni care au trecut prin screeningul gratuit de tensiune arterială sunt hipertensivi şi au nevoie de tratament, Spitalul de Cardiologie Clinicco Brașov a lansat campania “Împreună ţinem inima sănătoasă” prin care oferă screening de tensiune arterială gratuit angajaţilor din cadrul ELECTROPRECIZIA Săcele, judeţul Braşov dar şi alte firme.

Hipertensiunea arterială reprezintă cel mai răspandit factor de risc cardiovascular de pe glob. Se estimează că în România sunt peste 5 milioane de hipertensivi. În prezent, bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de mortalitate la nivel mondial, România ocupând locul 3 în lume, după Bulgaria şi Ucraina, mai mult de 62% dintre decese survenind din cauza bolilor cardiovasculare.

Sunt primii paşi pe care vrem să-i facem în direcţia implementării unui program complex de prevenţie primară a bolilor cardiovasculare. Depistarea şi tratamentul precoce al afecţiunilor cardiace şi vasculare este de fapt misiunea noastră primordială în vederea menţinerii stării de sănătate a populaţiei

a declarat șeful secției dl. dr. Mihai Ursu, medic primar cardiologie intervențională

Spitalul de Cardiologie Clinicco Brașov.

 Astfel, începînd cu 15 iunie şi pînă în 15 iulie, angajaţii Electroprecizia îşi pot măsura gratuit tensiunea arterială, pot sta de vorbă cu specialişti care le oferă recomandări pentru un stil de viaţă sănătos, dar primesc şi un voucher de 10% reducere pentru consultații și investigații de cardiologie în cadrul ambulatoriului de specialitate Clinicco Brașov.

Este o iniţiativă foarte bună prin care dorim să ne ajutăm angajaţii să prevină şi să depisteze la timp hipertensiunea arterială

a declarat Loredana Cîrjan, PR Manager la Electroprecizia SA.

Localizat în centrul orașului Brașov, spitalul privat Clinicco este specializat în cardiologie interventională, electrofiziologie si dispozitive implantabile, chirurgie cardiovasculară. Avantaje: echipe excepționale de medici, materiale implantabile de ultimă generație, tehnici chirurgicale și de anestezie moderne, reguli stricte de curățenie, condiții deosebite de spitalizare, standarde europene de spitalizare la prețuri corecte.

Electroprecizia S.A. este cea mai mare societate privată din zonă cu un impact social considerabil. Compania are peste 1.000 de angajaţi, iar 90% din producţie este exportată, fiind sicel mai mare contribuabil la fondul local de taxe şi impozite. Alături de tradiţie, calitate şi respect pentru clienţi, una dinte valorile companiei o reprezintă grija faţa de comunitatea locală şi faţă de mediu.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply