Home / Actual / ELECTROPRECIZIA HOLDING, prezență remarcabilă în Topul Național al Firmelor – Faza Județeană 2019

ELECTROPRECIZIA HOLDING, prezență remarcabilă în Topul Național al Firmelor – Faza Județeană 2019

ELECTROPRECIZIA HOLDING a fost premiată de 7 ori în cadrul evenimentului “Topul Național al Firmelor – Faza Județeană 2019” organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Topul Național al Firmelor premiază în fiecare an cele mai performanțe companii din 6 domenii de activitate (industrie, servicii, comerț, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură și construcții).

Laureaţii au fost stabiliţi conform unei metodologii complexe, care a îmbinat criterii precum cifra de afaceri sau rata profitului cu criterii ce ţin mai mult de latura calitativă a activităţii desfăşurate de companii.

“Aceste distincții ne încurajează și impulsionează să oferim în continuare clienților noștri servicii profesioniste și de înaltă calitate. Datorăm aceste premii pentru performanță întregii echipe Electroprecizia, tuturor angajaților, colaboratorilor, partenerilor și clienților noștri!” a declarat Adrian Secelean, CEO Electroprecizia Holding.

Activitatea Electroprecizia a început în urmă cu 83 de ani în orașul Săcele, într-o zonă cu o puternică tradiţie industrială.

Succesul de astăzi al Grupului Electroprecizia se datorează, într-o mare măsură, eforturilor investiționale ale companiei care s-au concentrat în două direcții: societatea comercială pe acțiuni a devenit societate de tip holding, iar platforma industrială s-a trasformat în parc industrial și logistic.

Compania este orientată continuu pe dezvoltare, iar acțiunile de eficientizare și optimizare a portofoliului de business, parte din strategia de afaceri, vor continua și în anul 2020.

În prezent compania săceleană deține în portofoliul său 8 companii independente juridic care desfășoară activități specifice de producție și servicii: Electroprecizia Electrical Motors (Producție motoare electrice), Electroprecizia Electrical Equipment (Injectie mase plastice. Producție lohn componente pentru întrerupătoare automate de joasă şi medie tensiune), Electroprecizia Tools Production (Proiectare, execuție și mentenanță – matrițe și stanțe), Electroprecizia Cast Production (Turnare metale neferoase uşoare), Electroprecizia AG (Construcții montaj pentru rețele electrice. Construcții civile și individuale), Electroprecizia Security & Protection (Pază şi protecţie obiective, bunuri şi valori), Electroprecizia Logistics Park (Depozitare) și Tramar (Transport național și internațional de mărfuri. Distribuție națională de marfă paletizata. Depozitare cross-docking).

(FOTO) Noi informații despre proiectul Alphaville din Bolnoc

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia