Home / Actual / (FOTO) Noi informații despre proiectul Alphaville din Bolnoc

(FOTO) Noi informații despre proiectul Alphaville din Bolnoc

“Grupul Alphaville își propune să valorifice terenul din Bolnoc prin dezvoltarea unui proiect imobiliar. Vom face asta în deplină colaborare cu comunitatea din zonă, administrația săceleană și în conformitate cu reglementarile urbanistice în vigoare”, spune Dragoș Selagea, CEO Alphaville.

Acesta a mai precizat că temerile locuitorilor din Bolnoc sunt neîntemeiate și este sigur că, la final, toți vor fi mândri de implementarea acestui proiect ce va creste calitatea vieții și va aduce mari beneficii zonei.

Alphaville Bolnoc va fi construit la cele mai inalte standarde de calitate, apartamentele vor fi generoase, cu dotări moderne, cu locuri de parcare sub și supraterane, cu locuri de joacă pentru copiii, dar și cu un after-school educațional.

“Vom acorda o atenție sporită modalității în care proiectul se va integra în zonă. Vom avea spații verzi generoase, dar și locuri de joacă pentru copii cu acces pentru toți cei din zona Bolnoc. Deasemenea proiectul nu va afecta în niciun fel intimitatea celor ce locuiesc în apropiere, de altfel numărul vecinilor terenului unde se va ridica proiectul fiind foarte mic”, mai spune Dragos Selagea, CEO Alphaville.

Nivelul de finisare exterior va fi tot premium, cu opțiune calitativă superioară privind materialele alese și a cromaticii (alb și maro), astfel încât totul să arate impecabil, dar în egală măsură perfect integrat zonei.

 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia