Home / Actual / Compania Apa Brașov anunță că a finalizat un proiect la Săcele

Compania Apa Brașov anunță că a finalizat un proiect la Săcele

Lotul II „Canalizare Timiş – Triaj şi Săcele” al contractului de lucrări CL 9F – „Reabilitarea şi extinderea reţelelor de distribuţie apă potabilă şi canalizare în Braşov şi Săcele” a fost finalizat.

Lucrările sunt finanțate din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional de Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Valoarea totală a investiţiei realizate în cadrul lotului II este de aproximativ 4,2 milioane de lei, fără TVA.

Execuția lucrărilor a durat 12 luni, iar din data de 30 octobrie 2019 a început perioada de notificare a defectelor, care va dura 36 luni.

Investiţiile realizate în cadrul Lotului II al Contractului de lucrări CL 9F au fost:

  • extinderea reţelei de canalizare în municipiul Săcele, pe străzile: George Moroianu, Bulevardul Braşovului, Piața Libertăţii, Mihai Eminescu, Petöfi Sandor, cu o lungime totală de aproximativ 4,1 km; au fost instalate 241 de cămine de racord, construite 53 de cămine de vizitare/intersecție și realizate 108 subtraversări;
  • extinderea reţelei de canalizare pe străzile: Timiș-Triaj şi Fundătura Hărmanului, în lungime totală de 1,7 km; au fost instalate 28 de cămine de racord, construite 39 de cămine de vizitare/intersecție și realizate subtraversări;
  • conectarea colectoarelor realizate în cadrul contractului CL9, proiect finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Mediu;

Toate aceste lucrări au ca principale beneficiii creșterea calității vieții locuitorilor din Brașov și Săcele, precum și protejarea mediului înconjurător.

Apel disperat la Școala Gimnazială Nr. 4 din Săcele: “Vă rugăm să ne ajutați prin donarea de calorifere sau aparate de aer cald”

Să fie vorba de Săcele? “Balada unui mecanic auto din 4sate”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia