Home / Actual / Apel disperat la Școala Gimnazială Nr. 4 din Săcele: “Vă rugăm să ne ajutați prin donarea de calorifere sau aparate de aer cald”

Apel disperat la Școala Gimnazială Nr. 4 din Săcele: “Vă rugăm să ne ajutați prin donarea de calorifere sau aparate de aer cald”

Anotimpul rece i-a prins pe cei de la Școala Gimnazială Nr. 4 “Frații Popeea” fără renovările promise de administrația săceleană.

Cum lucrările de transformare ale fostului atelier școlar în sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr 4  vor întârzia, singura soluție în aceasta iarnă ar fi ca sala să fie încalzită cu aparate de aer cald și calorifere.

Dacă aveți posibilitatea, puteți dona calorifere sau aparate de aer cald.

Dacă nu puteți dona, poate că puteți să împrumutați școlii măcar un aparat și să le recuperați la primăvară.

Asociația Părinților ASPAR se va ocupa de inventarierea aparatelor și se vor semna procese verbale pentru ca fiecare dintre cei ce doresc să își primească aparatul înapoi.

Promovăm și noi acest apel pentru a putea să le oferim elevilor ocazia de a face sport pe durata lungii ierni care se apropie.

Ordin de protecție provizoriu pentru o săceleancă amenințată de soțul ei

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia