Home / Actual / Violență în mai multe familii din Săcele
Foto caracter informativ

Violență în mai multe familii din Săcele

La data de 9 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Săcele au emis două ordine de protecție provizorii.

În fapt, un bărbat în vârstă de 30 ani ar fi agresat-o fizic pe concubina sa în vârstă de 26 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Săcele.

De asemenea, un alt bărbat în vârstă de 37 ani ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o pe soția sa, în timp ce se aflau în locuința comună.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii pe o perioadă de 5 zile față de bărbații în cauză și au întocmit dosare penale, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Spitalul Municipal Săcele face angajări. Se caută personal medical, dar și auxiliar

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia