Home / Actual / ELECTROPRECIZIA GRUP recrutează chiar și în timp de criză

ELECTROPRECIZIA GRUP recrutează chiar și în timp de criză

Chiar dacă perspectivele economice nu sunt foarte încurajatoare pentru multe domenii de activitate în perioada următoare, reprezentanții companiei ELECTROPRECIZIA rămân optimiști în ceea ce privește evoluția din acest an.

Activitatea firmelor care alcătuiesc grupul ELECTROPRECIZIA decurge normal în această perioadă în care multe companii locale și chiar multinaționale și-au întrerupt activitatea, au trimis angajații în șomaj tehnic sau au recurs la concedieri.

”ELECTROPRECIZIA și-a continuat activitatea în ritmul obișnuit, am adoptat mai multe măsuri menite să sporească siguranța angajaților. Regulile stricte privind igiena și dezinfecția spațiilor de lucru, folosirea măștilor și a mănușilor ne-au ferit până acum de pericol”, a declarat Adrian Secelean, președintele Consiliului de Administrație.

Mai mult, reprezentanții ELECTROPRECIZIA recrutează și caută colegi noi pentru următoarele posturi: Manager achiziții, Ingineri mentenanță, Ingineri de proces, Șefi unitate de producție, Strungari, Frezori, Bobinatori și muncitori necalificați. (întreaga listă AICI!)

Cele 7 companii care fac parte din structura ELECTROPRECIZIA Grup numără în prezent peste 800 de angajați în diverse sectoare de activitate.

Aprobarea impozitelor și a taxelor locale şi a taxelor speciale pentru 2021 pe masa consilierilor locali

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia